Algemeen

Releasedatum voor 'Pacific Rim 2'!

En mogelijk is er een tweede Jaeger-piloot gevonden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:47 in Algemeen
Universal Pictures heeft vandaag de premièredatum van het vervolg op Pacific Rim aangekondigd. De film, waarvan de opnames eind dit jaar nog moeten beginnen, zal vanaf 23 februari 2018 in de bioscopen draaien. De hoofdrol is er voor John Boyega, die de zoon van Idris Elbas Stacker Pentecost moet spelen.

Verder speelt volgens THR acteur Scott Eastwood mogelijk een rol. Welke hij speelt is niet bekend, maar hij zal vermoedelijk ook een Jaeger-piloot zijn. Of de hoofdrolspelers uit het origineel, Charlie Hunnam en Rinko Kikuchi, ook in de film spelen is niet bekend.

De regie van de film is in handen van Steven S. DeKnight. Het script van de film is geschreven door Derek Connolly (Jurassic World). Oorspronkelijk zou de vervolgfilm in april 2017 uitkomen, maar vervolgens werd deze uitgesteld naar augustus 2017. Daarna werd het vervolg geheel van de releaseschema’s afgehaald, maar verklaarde Universal nog ”toegewijd” te zijn aan een vervolg.

Dat komt er nu dus eindelijk, in februari 2018.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Heb er heel veel zin in! Februari 2018 is veel sneller dan ik verwacht had. :)

M0vieFreak

Avatar

Yes! Mooi dat we een datum hebben! :Y Ook een mooie casting erbij.

nieuwslaatste nieuws

meest populair