J.K. Simmons over zijn Commissioner Gordon

J.K. Simmons over zijn Commissioner Gordon

En Willem Dafoe vindt het te vroeg om over de film te praten.

De opnames van Zack Snyders Justice League vinden nog volop plaats, maar dat weerhoudt veel journalisten er niet van alle castleden al naar de film te vragen. Zo kon Entertainment Weekly in een gesprek met J.K. Simmons wat nieuwe details achterhalen over diens Jim Gordon en sprak The Playlist met acteur Willem Dafoe.

Tegenover EW vertelde Simmons dat zijn Jim Gordon uniek moet worden en een echte badass. ”Een van de dingen die ik interessant vind om te verkennen, is een stoere kant van het personage. Je bevindt je in een universum waarin het moeilijk is om een stoere vent te zijn, vergeleken met iemand als Batman, maar in het universum van non-superhelden, vind ik het idee interessant dat Commissioner Gordon iemand is die voor zichzelf kan zorgen, een echte partner voor Batman en niet gewoon een vent die het Batsignaal aanzet en roept ‘Help, help Batman!’”

Verder blijkt Dafoe, die de rol van Atlantiër Vulko speelt, minder geïnteresseerd om over zijn rol te spelen. Hij blijkt al enkele scènes opgenomen te hebben en binnenkort terug te moeten keren. ”Ik ben blij er onderdeel van uit te maken en zodra de film uitkomt zal ik er honderduit over praten. Ik heb een deel al opgenomen en binnenkort ga ik terug en neem ik wat meer op. Dit is een DC Comics ‘Justice League’-film, die nu opgenomen wordt. Het is nog te vroeg om erover te praten.”

Dat niet iedereen het daarmee eens is, blijkt wel uit een recente vloedgolf van informatie. Toen werden de synopsis, schurk en veel andere details onthuld. Justice League moet op 16 november in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair