Autovorm 'Transformer' Drift onthuld

Autovorm 'Transformer' Drift onthuld

De samoerai-achtige robot is een mooie Mercedes.

Als er iets is waar Michael Bays Transformers-franchise om bekend is komen te staan, is het wel de reeks nieuwe en mooie auto’s die erin figureren. Ook in de vijfde film komen weer genoeg mooie voertuigen voor, waaronder een gloednieuwe Mercedes. Het is de autovorm van Autobot Drift, die je hieronder kan zien.



De foto werd onthuld door Michael Bay op Twitter en het personage was ook al te zien in Age of Extinction. Toen werd de stem ingesproken door acteur Ken Watanabe maar of die terugkeert is nog niet zeker. Mocht dat zo zijn, speelt het personage vermoedelijk een grote rol. In het bronmateriaal is Drift een belangrijke leider van de Autobots, vooral als Optimus Prime weg is. Met dat laatste zal de film vermoedelijk van start gaan.

In de film spelen naast robots natuurlijk ook mensen rollen. Zo is Mark Wahlberg weer te zien als Cade Yeager en spelen ook Josh Duhamel (Lt. Col. Lennox) en Tyrese Gibson (Sgt. Robert Epps) weer rollen. Nieuw zijn onder meer Isabela Moner en Anthony Hopkins.

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair