Mads Mikkelsens personage in 'Doctor Strange' onthuld

Mads Mikkelsens personage in 'Doctor Strange' onthuld

Hij speelt een schurk in de langverwachte Marvel-productie

Er gingen vorige maand al wat geruchten over, maar nu lijkt Comixology te bevestigen dat Mads Mikkelsen de schurk Kaecilius zal spelen in Marvels Doctor Strange. De site heeft dit uitgevogeld na een prequel-comic te hebben gezien waarin Mikkelsens personage duidelijk herkenbaar is. In de strips is Kaecilius een handlanger van schurk Baron Mordo. Het lijkt er echter op dat Mordo (Chiwetel Ejiofor) in de film juist samenwerkt met Strange (Benedict Cumberbatch). De vraag is natuurlijk hoe lang deze samenwerking aanhoudt...

In de prequel-strip wordt aangegeven dat Kaecilius in de film een voormalige Master of the Mystic Arts is, en samenwerkte met The Ancient One (Tilda Swinton) en Wong (Benedict Wong). In deze strip zien we hoe deze drie meesters samen een oeroud (en krachtig) relikwie opsporen dat uit het British Museum is gestolen.

Naar alle verwachting zullen we later deze maand tijdens Comic-Con meer te weten komen over Doctor Strange. De film draait vanaf 3 november 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair