Vijf personageposters 'Ben-Hur'

Vijf personageposters 'Ben-Hur'

Wie zijn de hoofdpersonen?

Er zijn vijf posters voor de remake van Ben-Hur vrijgegeven. De beelden tonen ons de hoofdpersonen van Timur Bekmambetovs verfilming van het welbekende boek van schrijver Lew Wallace. De film moet op 18 augustus in première gaan.

De belangrijkste poster hebben we natuurlijk eerst. Die is van hoofdpersoon Judah Ben-Hur (Jack Huston). Hij groeit samen met de Romein Messala op, maar wordt door hem verraden en als slaaf verhandeld. Ben-Hur onderneemt uiteindelijk een grootse queeste voor wraak. Hieronder zien we Ben-Hur tijdens de wagenrace die waarschijnlijk helemaal aan het einde van de film te zien is. Naar verluidt hebben cast en crew zoveel mogelijk echt gedaan, om de scène zo realistisch als maar kon te maken.



Onderstaande poster toont ons acteur Toby Kebbell, die de rol van de schurkachtige Messala speelt. Hij is een jeugdvriend van Ben-Hur, en de zoon van een Romeinse edelman. Hij een belangrijke positie binnen het Romeinse rijk te verwerven.



Acteur Morgan Freeman speelt de rol van Ilderim. Hij is een Arabier die ermee akkoord gaat als Ben-Hur vraagt of hij zijn wagen en paarden mag gebruiken om het tegen Messala op te nemen.



Er is ook een poster van Nazanin Boniadi en speelt Esther, de echtgenote van Ben-Hur.



Tot slot is er nog een beeld van acteur Rodrigo Santoro die Jezus Christus speelt. Zijn kruisiging speelt een grote rol in het boek en zal dat in de film ook doen.



NieuwsFilm

meest populair