'Shooter'-stuntman in orde na aanrijding op de set

'Shooter'-stuntman in orde na aanrijding op de set

Tom Sizemore deed iets verkeerd, alhoewel hijzelf het tegenovergestelde beweert.

Regisseur Antoine Fuqua en acteur Mark Wahlberg brachten ons negen jaar geleden Shooter, een verfilming van het boek Point of Impact, geschreven door Stephen Hunter. Televisienetwerk USA heeft besloten er een serie van te maken, met in de hoofdrollen Ryan Phillippe (als Bob Lee Swagger) en Omar Epps. Tijdens het filmen is er echter afgelopen woensdag een ongeluk gebeurd in Los Angeles.

In één van de afleveringen zal acteur Tom Sizemore opduiken. De 54-jarige Amerikaan was op de set betrokken bij een actiescène. Het was de bedoeling dat hij in een SUV zou springen, in plaats daarvan besloot hij ook de auto in zijn achteruit te zetten en gas te geven. Met als gevolg dat een stuntman werd aangereden en vast kwam te liggen onder de auto. Acht mensen probeerden tevergeefs de auto van hem af te tillen. De man werd later bevrijd middels bekwame apparatuur en naar het ziekenhuis gebracht met vliegend vervoer.

Sizemore meldt de man nooit te hebben gezien toen hij achteruit reed. Gelukkig hoeft de acteur zich geen zorgen te maken, want na eerdere berichten dat de stuntman in slechte staat zou verkeren, blijkt hij volledig te zullen herstellen. De man, wiens naam niet is bekendgemaakt, heeft volgens twee betrouwbare bronnen last van twee gebroken ribben en een gebroken pols. Hij zal wel een operatie moeten ondergaan. Volgens Sizemore geven de producenten hem nergens de schuld van. Ook benadrukt hij, ondanks een kleurrijk verleden met drank, nuchter te zijn.



NieuwsFilm

meest populair