Eerste synopsis DC-film 'Wonder Woman'

Eerste synopsis DC-film 'Wonder Woman'

Waar zal de film om draaien?

Het duurt nog een jaar voordat DC-film Wonder Woman in première gaat, maar er is al een eerste synopsis voor de film van regisseur Patty Jenkins. In de aankondiging van Warner Bros. over zijn Comic-Con plannen konden we die terugvinden. Verder is er een nieuwe foto van Batman v Superman: Dawn of Justice, die een nieuwe blik op het personage biedt.

Voordat ze Wonder Woman (Gal Gadot) werd, was ze Diana, prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lotsbestemming.

Naast Gal Gadot zijn er in de film ook rollen voor Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright en nog veel meer acteurs en actrices. Het script van Wonder Woman is geschreven door Allan Heinberg en Geoff Johns. De release staat gepland voor 22 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair