Daisy Ridley klaar met 'Star Wars VIII'

De post-productie van zo'n 1,5 jaar kan zo ongeveer beginnen.

Het is nog even wachten totdat we het eindresultaat mogen onthalen, maar de opnames voor Star Wars: Episode VIII lijken nu echt op zijn eind te zijn geraakt. Hoofdrolspeler Daisy Ridley heeft aangegeven dat zij klaar is met de productiefase die geleid worden door regisseur Rian Johnson.

Via Instagram liet de actrice, die als het personage Rey te zien was in The Force Awakens (2015), weten dat zij haar hart bruist van opwinding. Ook plaatste ze onderstaande foto bij haar berichtje:

And that is a wrap on Star Wars Episode VIII. My heart is brimming. #reyout

Een foto die door daisyridley is geplaatst op



Overigens plaatste Mark Hamill (Luke Skywalker) even voor Ridley onderstaande foto op Instagram. Op zijn foto is de 'Wrap party' te zien voor de film:



Naast Ridley en Hamill zijn er ook rollen toegewezen aan nieuwkomers als Benicio Del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran. Terugkerende namen zijn Mark Hamill, Carrie Fisher (Leia), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (General Hux), Anthony Daniels (C-3PO), Gwendoline Christie (Captain Phasma) en Andy Serkis (Supreme Leader Snoke).

Walt Disney/LucasFilm heeft tot 14 december 2017 de tijd om VIII af te ronden. Een jaartje daarvoor verschijnt uiteraard nog Rogue One: A Star Wars Story.

NieuwsFilm

meest populair