Critici laaiend enthousiast over 'Star Trek Beyond'

Critici laaiend enthousiast over 'Star Trek Beyond'

"Beter dan Into Darkness."

Deze week werd duidelijk dat Ghostbusters lang niet zo slecht is dan vele voorspelden. En nu blijkt dat ook Star Trek Beyond erg goed uitpakt. Na de eerste persvertoningen laten critici via Twitter weten dat ze niet alleen erg hebben genoten van de film, maar onder meer ook dat deze beter is dan de voorganger Star Trek: Into Darkness uit 2013.

Recensent Steven Weintraub van Collider zegt dat de film de fans zal vermaken en dat er flink wat actie te zien is. Jordan Hoffman van The Guardian was laaiend enthousaist en zei dat de film zo een aflevering kon zijn uit de originele tv-serie. Gregory Weinkauf van Huffington Post noemde de derde Star Trek-rebootfilm zelfs een klassieker.







De film wordt ook gezien als een echte Justin Lin-film (Village Voice) en de muziek in de film zou fantastisch zijn (Indiewire). De film zou beter zijn (GeekNation.com) dan de voorganger uit 2013. Deze werd destijds erg goed ontvangen, met 86% op Rotten Tomatoes. Op de IMDb staat het cijfer op een mooie 7,8.







Check op Twitter nog veel meer eerste reacties! Vanaf volgende week dus in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een nieuwe clip:



NieuwsFilm

meest populair