Volledige trailer Antoine Fuqua's 'The Magnificent Seven'

Volledige trailer Antoine Fuqua's 'The Magnificent Seven'

Met grote namen als Denzel Washington, Chris Pratt, Vincent D'Onofrio en Peter Sarsgaard.

Sony Pictures en MGM hebben na de teaser trailers ook de volledige trailer vrijgegeven voor de The Magnificent Seven, de remake van de gelijknamige western uit 1960 van regisseur John Sturges. Deze film De is overigens al gebaseerd op het Japanse Shichinin no samurai (1954) van Akira Kurosawa. Daarnaast verscheen er een nieuw affiche van de 2016-versie.

Met rollen voor namen als Denzel Washington als Sam Chisholm, Chris Pratt als Josh Farraday, Manuel Garcia-Rulfo als Vasquez, Vincent D'Onofrio als Jack Horne, Ethan Hawke als Goodnight Robicheaux, Byung-hun Lee als Billy Rocks, Martin Sensmeier als Red Harvest en Peter Sarsgaard als de slechterik Bartholomew Bogue draait The Magnificent Seven vanaf 22 september in de Nederlandse bioscoopzalen.



En met dank aan Kamajiisama; er is ook een andere versie beschikbaar:



In de film van Training Day-regisseur Antoine Fuqua nemen de Magnificent Seven het op tegen een meedogenloze goudbaron die minder positieve plannen heeft met een een vermoedelijk Mexicaans mijnstadje. De bewoners schakelen de hulp in van de zeven huurlingen. De nieuwste poster:



NieuwsFilm

meest populair