Events & Festivals

SDCC2016: Motion poster belooft veel nieuws rond 'Kong: Skull Island'

De film komt naar de San Diego Comic-Con.

door Jim Pedd om 16:11 in Events & Festivals
Het lijkt erop dat we heel wat nieuws rond Kong: Skull Island mogen verwachten tijdens de Comic-Con. Aankomende zaterdag heeft filmstudio Warner Bros. een panel gepland waarin ook deze film ter sprake moet komen en in een motion poster belooft men heel wat nieuws. Wek de koning staat er op de poster, gevolgd door de belofte dat King Kong naar de Comic-Con komt. Wellicht betekent dit dat men een eerste foto gaat vrijgeven van de koning der apen, maar zeker weten doen we dat uiteraard nog niet.

In one week, KONG is coming. #kongskullisland #sdcc

Een video die is geplaatst door Kong Skull Island (@kongskullislandmovie) opRecent beloofde regisseur Jordan Vogt-Roberts nog dat zijn King Kong de grootste ooit zou worden. "En dat vertaalt zich ook naar andere dingen op het eiland." Verder weten we nog maar weinig over de film. Een tijdje geleden werd onthuld dat de film een groepje ontdekkingsreizigers volgt die naar Skull Island trekken. Maar waarom en wat volgt weten we niet.

Rollen zijn er onder meer voor Tom Hiddleston, Brie Larson en Jason Mitchell. Kong: Skull Island staat gepland voor 9 maart 2017.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Wellicht een eerste foto? Ik verwacht gewoon een teaser trailer.

Maar het is wel een mooie motion poster.

M0vieFreak

Avatar

Ik ben erg benieuwd naar de eerste beelden. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair