Aparte nieuwe blik op de 'Power Rangers'

Dat is dus geen gewone helm.

Er is een ietwat vreemde blik vrijgegeven op de nieuwe Power Rangers. We zien op onderstaande foto dat de helden geen traditionele helm dragen, maar een iets futuristischer hoofddeksel. De film draait om vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden als ze ontdekken dat hun thuisstadje, Angel Grove, en de wereld, op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging.

Ze worden gekozen door het lot en zijn de enigen die de wereld kunnen redden. Maar om dat te doen moeten ze de problemen uit hun privélevens overkomen en een team vormen, voordat het te laat is! De Rangers worden gespeeld door Dacre Montgomery (Jason the Red Ranger), RJ Cyler (Billy the Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly the Pink Ranger), Becky G (Trini the Yellow Ranger) en Ludi Lin (Zack the Black Ranger).

Verder nemen ze het op tegen de schurken Rita Repulsa (Elizabeth Banks) en Zordon (Bryan Cranston). De film is geregisseerd door Dean Israelite en gaat op 23 maart 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair