[UPDATE] Jennifer Hudson in derde Adam Sandler/Netflix-film 'Sandy Wexler'

[UPDATE] Jennifer Hudson in derde Adam Sandler/Netflix-film 'Sandy Wexler'

Waar gaat deze komedie over die 'The Ridiculous Six' en 'The Do-Over' opvolgt?

Inmiddels is het twee maanden geleden dat Netflix-film The Do-Over uitkwam via de populaire streamingdienst. Het is de tweede titel (van vier) die komiek Adam Sandler met hen zal maken. Nu heeft Netflix enkele details bekendgemaakt omtrent de derde samenwerking genaamd Sandy Wexler. We weten hoe de synopsis luidt en dat Jennifer Hudson (Dreamgirls) naast Sandler een primaire hoofdrol vervult.

Het is de jaren 90. Sandy Wexler (Sandler), een talentmanager werkzaam in Los Angeles, representeert excentrieke cliënten die net niet in de showbusiness zitten. Sandy's gelijkgezinde toewijding wordt op de proef gesteld wanneer hij voor zijn nieuwste cliënte valt: Courtney Clarke (Hudson), een zangeres met enorm veel talent die hij in het pretpark ontdekt.

Steven Brill, die ook The Do-Over en Little Nicky maakte, treedt wederom op als regisseur. Het scenario dat hij daarbij hanteert is samengesteld door Paul Sado, Dan Bulla en Sandler zelf. Laatstgenoemde produceert met zijn onderneming Happy Madison. De opnames gaan 2 augustus van start in Los Angeles. Ergens in 2017 kan men de komedie op Netflix terugvinden.

Update: Adam Sandler heeft als vanouds beroep op oude collega's gedaan. Nieuwe berichten laten weten dat er een hoop nieuwe, zij het bekende, namen aan Sandy Wexler zijn toegevoegd. Naast Sandler en Jennifer Hudson zullen we de volgende mensen zien: Rob Schneider, Kevin James, Terry Crews, Arsenio Hall, Nick Swardson, Lamorne Morris en Colin Quinn.



NieuwsFilm

meest populair