SDCC2016: Nieuw beeld 'Wonder Woman'

SDCC2016: Nieuw beeld 'Wonder Woman'

Mooi beeld van het kostuum & de Invisible Jet.

EW heeft een speciaal nummer gemaakt rond de Comic-Con en voorop staat niemand minder dan Gal Gadots Wonder Woman. Verder konden mensen op de conventie gisteren tijdens de preview night al een blik krijgen op de Invisible Jet van het personage. Het iconische vliegtuig speelt een grote rol in de comics, en is ook te zien op de conventievloer. Overigens zal dat niet te zien zijn in de film van Patty Jenkins rond het personage. Hieronder de cover & foto van de festivalvloer.





Tot slot vertelde actrice Gal Gadot nog dat het een grote verantwoordelijkheid is om deze film te maken. ”We wisten dat we een verhaal wilden vertellen dat mensen zou inspireren: vrouwen, mannen, jongens en meisjes. Het moest ook geen standaardverhaal over een superheld worden.” Hoe men dat dan bereikt heeft wilde ze natuurlijk niet vertellen.

Vermoedelijk is dit niet het laatste dat we deze week zien van de film. Zaterdag heeft Warner Bros. een groot panel gepland, waarbij vermoedelijk nieuwe beelden vrijgegeven worden. De film komt op 2 juni 2017 uit in de bioscoop.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair