SDCC2016: Nog een motion poster 'Kong: Skull Island'

SDCC2016: Nog een motion poster 'Kong: Skull Island'

Het lijkt er steeds meer op dat we een eerste blik op King Kong krijgen deze week!

Het begint er steeds meer op te lijken dat Warner Bros. een eerste trailer of in elk geval een foto van King Kong gaat vertonen tijdens zijn Comic-Con panel rond Kong: Skull Island. Er is een nieuwe motion poster verschenen op het Twitter-account voor de film, waarop we zien hoe een mens staat op de schedel van een van de lang overleden soortgenoten van Kong.

De poster past slim binnen eerdere marketing rond de film. Eerder al vertelde regisseur Jordan Vogt-Roberts dat zijn Kong de grootste ooit zou zijn. "Aan de grootte van de schedel kan je zien dat alle dingewn op dit eiland veel groter zijn dan het publiek gewend is van de Kong-mythologie. Onze Kong is absoluut de grootste die ooit getoond is." Hoe groot zullen we snel zien.



In Kong: Skull Island, dat op 9 maart 2017 in première gaat, reist een groep ontdekkingsreizigers naar een mysterieus eiland in de Grote Oceaan. Het is een prachtig eiland, maar blijkt ook veel gevaarlijker te zijn dan ze in eerste instantie verwacht hadden, want zonder het te weten, hebben ze het domein van de mythische Kong betreden...

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

NieuwsFilm

meest populair