SDCC2016: Eerste beeld King Kong in 'Kong: Skull Island'!

SDCC2016: Eerste beeld King Kong in 'Kong: Skull Island'!

Eindelijk zien we de koning der beesten!

Een variant op de zeer recent vrijgegeven motion poster van Kong: Skull Island onthult de eerste blik op het titelmonster, King Kong. Het gaat om een poster van een man op een schedel, die een noodfakkel ontbrand heeft. Op de achtergrond zien we nu King Kong zelf, die niet heel vrolijk kijkt.

Hieronder kan je eerst de poster bekijken, gevolgd door een ingezoomde versie van het beeld. Daarop kan je klikken en een mooie indruk krijgen van hoe Kong eruit komt te zien. Vermoedelijk krijgen we snel meer te zien, want morgen in de Verenigde Staten heeft Warner Bros. een Hall H panel, waarin ook deze film voorbij komt. Zodra er meer bekend is, zullen we dat natuurlijk meteen onthullen!



En hier de (opklikbare) ingezoomde versie.

[/url]

In Kong: Skull Island, dat op 9 maart 2017 in première gaat, reist een groep ontdekkingsreizigers naar een mysterieus eiland in de Grote Oceaan. Het is een prachtig eiland, maar blijkt ook veel gevaarlijker te zijn dan ze in eerste instantie verwacht hadden, want zonder het te weten, hebben ze het domein van de mythische Kong betreden…

[url=http://www.filmtotaal.nl/comiccon_2016.php]Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair