Events & Festivals

SDCC2016: Eerste trailer 'Kong: Skull Island'

Na een blik op het monster, nu ook de trailer!

door Jim Pedd om 22:09 in Events & Festivals
Gisteren was er ineens een schaduwachtige eerste blik op King Kong, de gigantische aap die het in 2020 moet opnemen tegen Godzilla. Zoals de marketingmachine rond Kong: Skull Island al duidelijk leek te maken, is er nu ook een echte trailer rond de film. Die kan je hieronder bekijken.In Kong: Skull Island reist een groep ontdekkingsreizigers naar een mysterieus eiland in de Grote Oceaan. Het is een prachtig eiland, maar blijkt ook veel gevaarlijker te zijn dan ze in eerste instantie verwacht hadden, want zonder het te weten, hebben ze het domein van de mythische Kong betreden…

Rollen in de film van regisseur Jordan Vogt-Roberts zijn er onder meer voor Tom Hiddleston, Brie Larson en Jason Mitchell. De release van Kong: Skull Island staat gepland voor 9 maart .

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Zieter goed uit. Beetje apocalypse now vibe. Film doet ook beetje denken aan Gozilla. En dat is alleen maar positief voor de film waarin de twee beestjes tegenover elkaar zullen staan.

Paulusie

Avatar

Sorry, maar ik krijg er geen goed gevoel bij. Terwijl ik die ven Peter J. nog steeds heel cool vind.

Ereptile

Avatar

Mjah, het speelt zich in dezelfde wereld af als Godzilla geloof ik? Dus dan krijgen we misschien wel referenties naar die film?

Verder moet ik toegeven dat ik de film van Peter Jackson nog wel hoog heb staan. Maar dat was ook een periode film.

adofmirosch

Avatar

De 2005 vind ik ook nog goed, dit ziet er ook niet verkeerd uit Smiley face

wallace

Avatar

Toch denk ik nu gouw aan de film van Peter Jackson. Die vond ik erg goed.
Nu ik deze Kong zie. Ik weet niet of ik nu nog moet geloven dat dit kan bestaan O+. Hij is gewoon in mens groot. Maar ach ja, als hij tegen Godzilla gaat vechten, moet hij wel zo groot zijn, dus ik begrijp het wel.

Goov25

Avatar

I LIKE.

En ja, de 2005 versie is één van mijn favoriete actiefilms. Ik vond het daar juist mooi dat het monster een gevoelige kant had; zijn dood kwam daardoor erger binnen. Maar toch, het brute dodelijke gevaar dat deze King Kong uitstraalt heeft ook wel wat.. T+)

FilmMaster

Avatar

Lelijk kleurgebruik vooral, ziet er niet best uit.

MovieWanker

Avatar

Kong is belachelijk groot, slaat nergens op! :Z

eltorro

Avatar

Ziet er oke uit, maar het eiland kom nou niet bijzonder of mysterieus over. Daarnaast hadden we eerst ook al een Godzilla met overgewicht en platvoet pootjes en nu hebben we een gorilla die rechtop staat.

benjamin

Avatar

Had wat twijfels bij deze film, maar de eerste trailer kan alvast wel overtuigen met een lekker sfeertje dat ik niet te hard met Apocalypse Now ga vergelijken omdat iedereen anders dat al gedaan heeft. De interesse is alvast een beetje groter geworden en dat is toch de bedoeling.

geertvdheide

Avatar

Dit valt me nog niet tegen. Goede cast, visueel prima. Kan een prima actie-avontuur worden.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Had wat twijfels bij deze film, maar de eerste trailer kan alvast wel overtuigen met een lekker sfeertje dat ik niet te hard met Apocalypse Now ga vergelijken omdat iedereen anders dat al gedaan heeft. De interesse is alvast een beetje groter geworden en dat is toch de bedoeling."


Zelf moet ik eigenlijk vooral denken aan een remake van de King Kong-film uit 1976. Ik ben waarschijnlijk één van de weinigen die best een zwak heeft voor die versie Smiley face

Greaterfool

Avatar

Vond het er geweldig uitzien totdat ik de grote van King Kong zag. Jezus Christus hoe groot moeten de bananenplanten wel niet zijn om zo'n titaan te voeden?
Tevens in welke tijd moet dit zich afspelen? Als ik de helicopters bekijk zou ik denken jaren 60/70, maar als ik kijk hoe Goodman gekleed is en z'n camera doen me eerder jaren 30/40 vermoeden.

lekkergenieten

Avatar

Greaterfool "
Tevens in welke tijd moet dit zich afspelen? Als ik de helicopters bekijk zou ik denken jaren 60/70, maar als ik kijk hoe Goodman gekleed is en z'n camera doen me eerder jaren 30/40 vermoeden."
Tom hiddlestone heeft een m16 wapen vast dat werd ontworpen in 1957 en voor het eerst werd gebruikt vanaf 1960 vooral tijdens vietnam oorlog.

NieuwsFilm

meest populair