SDCC2016: Wapenpantser Hulk in 'Thor: Ragnarok' onthuld

SDCC2016: Wapenpantser Hulk in 'Thor: Ragnarok' onthuld

Planet Hulk!

Je zou na al die posters en andere voorpret van Warner Bros. bijna vergeten dat ook Marvel Studios aanwezig is tijdens de San Diego Comic Con. Om dat maar even goed te maken, plaatste men vandaag een gigantische hint naar Thor: Ragnarok op het internet. We zien een gigantisch harnas dat gedragen wordt door niemand minder dan de Hulk (Mark Ruffalo). Daarmee lijkt toch wel helemaal zeker te zijn dat de film elementen van het door fans zo geliefde Planet Hulk naar het witte doek brengt.



In Taika Waititi’s Thor: Ragnarok gaat dondergod Thor (Chris Hemsworth) er samen met de Hulk op uit om Asgard te redden uit handen van zijn gemene en compleet doorgeslagen halfbroertje Loki (Tom Hiddleston). Al snel komen ze voor veel hetere vuren te staan, waaronder de kwaadaardige Valkyrie (Tessa Thompson).

Thor: Ragnarok zal vermoedelijk ook wel vertegenwoordigd zijn tijdens het Hall H panel van Marvel later vandaag. Morgen hebben we (mocht dat zo zijn) daar info over op FT. De film zelf gaat op 2 november 2017 in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair