SDCC2016: Vader Peter Quill in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' onthuld!

SDCC2016: Vader Peter Quill in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' onthuld!

En er is een nieuw logo voor de film.

Marvel Studios heeft de identiteit van Peter Quills (Chris Pratt) vader in Guardians of the Galaxy Vol. 2 onthuld. Daarnaast is er een nieuw logo voor de film van regisseur James Gunn. Helaas werd er voor deze film niet meer materiaal vrijgegeven.

Allereerst meldt men dat niemand minder dan Kurt Russell de rol van Quills vader speelt. Hij is Ego The Living Planet en krijgt een centrale rol in de film. Op zijn Facebook-pagina schreef Gunn dat zijn film de vraag gaat beantwoorde ”hoe een planeet een kind kan krijgen”.

Ook is de rol van actrice Elizabeth Debicki onthuld. Zij speelt het personage Ayesha, a.k.a. Kismet a.k.a. Her in de film. Het personage is gemaakt als partnet voor Adam Warlock. Verder zien we in de film Chris Sullivan de rol van Taserface spelen. Ayesha zal, blijkt uit het Comic Con panel verder de Guardians om hulp vragen voor een nieuwe missie.



Guardians of the Galaxy Vol. 2 speelt zich af tegen de achergrond van de Awesome Mix Tape #2. We zien hoe de Guardians naar de buitenste regionen van de kosmos reizen en moeten vechten om hun nieuwgevonden familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en fan-favoriete personages uit de klassieke comics schieten onze vrienden te hulp. De film gaat op 27 april in première.



Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair