SDCC2016: Ook de andere schurken 'Spider-Man: Homecoming' zijn onthuld

SDCC2016: Ook de andere schurken 'Spider-Man: Homecoming' zijn onthuld

En wie zijn de personages van Zendaya, Laura Harier en Tom Revolori.

Naast een eerste foto van Michael Keatons Vulture, lijken nu ook de andere schurken van Marvels Spider-Man: Homecoming onthuld te zijn. Tijdens het Diamond Select Toys Minimates’ Panel werd onthuld dat ze naast een Vulture-speeltje ook voor Shocker en Tinkerer dingen gepland hebben. Verder zijn enkele personages onthuld.

Ook is tegenover Entertainment Weekly de identiteit van een aantal andere personages onthuld. Zo blijkt zangeres Zendaya de rol van ene Michelle te spelen. Acteur Tom Revolori is Flash, Jacon Batalon is Ned Leeds en Laura Harrier is Liz Allan. Flash blijkt niet de leukste jongen: ”Ik ben de pestkop van Peter,” vertelt Revolori.

Wat de identiteit van de schurken betreft, kunnen we nog niets met zekerheid zeggen. Ondanks dat de speelgoedfabrikant het gezegd zou hebben, hoeft het helemaal niet zo te zijn dat dit echt de schurken worden. We weten wel zeker dat de andere slechteriken gespeeld worden door Bokeem Woodbine en Logan Marshall-Green.

Shocker is een briljant uitvinder die speciale handschoenen heeft ontwikkeld die het mogelijk maken om luchtvibraties af te vuren. Tinkerer is een schurk die zijn krachten ook uit technologie haalt en veel verschillende wapens en apparaten ontwikkeld heeft om Spider-Man dwars te zitten.

Spider-Man: Homecoming gaat op 27 juli 2017 in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair