Harry Styles op nieuwe setfoto's Christopher Nolans 'Dunkirk'

Harry Styles op nieuwe setfoto's Christopher Nolans 'Dunkirk'

Nu de opnames in Nederland zijn afgerond, heeft de productie zich verplaatst naar Engeland.

Ruim een maand lang vonden er in Nederland opnames plaats van Christopher Nolans WWII-film Dunkirk, maar nu deze zijn afgerond heeft de productie zich verplaatst naar Engeland. Vandaag hebben we dan ook gelijk alweer setfoto's voor jullie waarop One Direction-zanger Harry Styles te zien is in een trein op het opgebouwde Woking Station in Engeland. Deze foto's kun je hieronder bekijken.

Naast de regie nam Nolan ook heet script van Dunkirk voor zijn rekening. De cast bestaat uit een groot aantal nieuwkomers, waaronder Fionn Whitehead, Aneurin Barnard en One Direction-zanger Harry Styles. Topacteurs zoals Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, James D'Arcy en Tom Hardy zullen de jonge cast ondersteunen.

Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde soldaten worden omsingeld door vijandige troepen met hun rug richting de zee gekeerd. De grootschalige film wordt gefilmd in IMAX 65mm en reguliere 65mm om de hoogste filmkwaliteit te waarborgen. Nolan produceert de film samen met producent/echtgenote Emma Thomas.

Warner Bros. Pictures zal Dunkirk wereldwijd distribueren. De Nederlandse releasedatum is 20 juli 2017.













NieuwsFilm

meest populair