Teaser trailer 'Bad Santa 2': Billy Bob Thornton heeft er weinig zin in

De acteur keert terug als de verlepte Willie T. Stokes, een boef met een hekel aan feestdagen en kinderen.

Na dertien jaar is het eindelijk zover. Het vervolg op Bad Santa (2003) verschijnt over een aantal maanden in de bioscopen. Het origineel van Terry Zwigoff krijgt van vele filmliefhebbers twee duimen omhoog. Hetzelfde geldt voor Billy Bob Thornton's optreden als Willie, een slechtgehumeurde oplichter die met medeplichtige Marcus (Tony Cox) warenhuizen berooft door zich voor te doen als de Kerstman en een elf. Nu kunnen we een eerste blik werpen op Bad Santa 2, middels de onderstaande teaser trailer.

We merken het al: Willie heeft zoals gewoonlijk geen puf en begrijpt nog steeds weinig van kinderen en hun wensen. Het plot van deel 2 is vooralsnog een raadsel. De enige aanwijzingen die we bezitten hebben te maken met Kathy Bates en Christina Hendricks. Eerste speelt Thornton's moeder Sunny Soke en de laatstgenoemde leidt een liefdadigheidsorganisatie. Ook zal zij het nieuwe liefje van Willie worden, een rol die in deel één door Lauren Graham vertolkt werd. Beiden hebben een Kerstman-fetisj.



Tony Cox en Brett Kelly, die voorheen zwaarlijvig en onwetend knulletje Thurman belichaamde, keren ook terug. De regie ligt in handen van Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls). Het scenario is samengesteld door Doug Ellin, Shauna Cross, John Phillips en Johnny Rosenthal. Bad Santa 2 komt eind november in de VS uit. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair