Video

Nieuwe trailer 'The Accountant'

Ben Affleck komt diep in de problemen.

door Jim Pedd om 18:56 in Video
“Uw zoon is erg speciaal – hij heeft bijzondere cognitieve vaardigheden, en staat dichter bij geniën als Albert Einstein dan bij ons,” horen we in de trailer van The Accountant. Die jongen wordt natuurlijk volwassen en heet Christian Wolff. Het is een rol van Ben Affleck, die in de film als freelance accountant werkt voor een aantal van de grootste misdaadorganisaties van de wereld.

Als de overheid, onder leiding van Ray King (J.K. Simmons) het op hem voorzien heeft, neemt Christian een wat legalere klant aan. Het gaat om een roboticabedrijf, waar een van de accountants (Anna Kendrick) een discrepantie van miljoenen dollars in de boeken ontdekt. Als Christian die boeken begint te ontrafelen, stapelen de lichamen zich al snel op en begint een gevaarlijk kat en muis spel.

The Accountant is geregisseerd door Gavin O’Connor en moet vanaf 6 oktober in de bioscopen draaien.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Greaterfool

Avatar

Ziet er goed uit, maar vanwaar komt ineens die trend vandaan om de protagonist een semi-autistische introvert te maken. Altijd een beetje ongeloofwaardig.

Paul83

Avatar

Greaterfool "Ziet er goed uit, maar vanwaar komt ineens die trend vandaan om de protagonist een semi-autistische introvert te maken. Altijd een beetje ongeloofwaardig."


Vanwaar je reactie? Ik zie niet zo snel een connectie naar recente films. Daarnaast kennen we de types al langer dan vandaag (vorm van autisme en introvert) zoals bijvoorbeeld Léon en John Wick.

NieuwsFilm