Video

Andrew Garfield in indrukwekkende trailer Mel Gibsons 'Hacksaw Ridge'

Garfield speelt in e WWII-film Desmond Doss, een soldaat die wegens geloofsovertuigingen weigerde om een wapen te dragen.

door Zilko Tarici om 18:03 in Video
Lionsgate heeft vandaag de eerste officiële trailer van Mel Gibsons veelbelovende WWII-film Hacksaw Ridge onthuld en online geplaatst. Hacksaw Ridge is een grootschalige productie van Pandemonium Films en Permut Presentations met een budget van 55 miljoen dollar.

Andrew Garfield speelt in de film een militaire dokter die wegens religieuze redenen weigerde een wapen te dragen en ondanks dit werd onderscheiden met een Congressional Medal of Honor, na tientallen soldaten tijdens de strijd om Okinawa te hebben gered.

Naast Garfield zijn er in Hacksaw Ridge ook rollen weggelegd voor Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey, Teresa Palmer en Rachel Griffiths Het script werd geschreven door Braveheart-scenarist Randall Wallace. De film moet vanaf 4 november in de Amerikaanse bioscopen draaien. Over een Nederlandse releasedatum is helaas nog niks bekend.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nietselam

Avatar

Ziet er goed uit, enig minpuntje voor mij is dat ik geen fan ben van Andrew Garfield, wel van alles wat Gibson maakt dus ik hoop op een goede film.
Iig bioscoopje waard.

Paulusie

Avatar

Indrukwekkend, zou Gib toch weer eens iets speciaals af leveren?

MenacE

Avatar

Dit wordt weet zo'n film van, kijk ons (America) weer eens fantastisch zijn!

Greaterfool

Avatar

MenacE "Dit wordt weet zo'n film van, kijk ons (America) weer eens fantastisch zijn!"


De overwinnaar schrijft geschiedenis he.

OT: Ik vind het er erg goed uitzien, en opzich wel een interessant verhaal, jammer dat die reli-boy alleen Amerikaanse soldaten red.

Merlin

Avatar

Greaterfool "De overwinnaar schrijft geschiedenis he.

OT: Ik vind het er erg goed uitzien, en opzich wel een interessant verhaal, jammer dat die reli-boy alleen Amerikaanse soldaten red."
Ja inderdaad, enkel films vanuit het perspectief van de overwinnaar. Ik wacht nog steeds (tevergeefs wellicht) op een verfilming van "Le Soldat Oblié" door Verhoeven. En dus blijft het bij low-budget films zoals deze.

NieuwsFilm