Eerste poster 'Transformers: The Last Knight'

Eerste poster 'Transformers: The Last Knight'

Optimus vs een driekoppige draak.

Een tijd geleden was er al een eerste banner voor Michael Bays Transformers: The Last Knight te zien in New York. Nu is die officieel vrijgegeven en kunnen we duidelijker zien tegen wie Optimus Prime het opneemt. De meningen verschillen nog een beetje over wie het betreft: sommigen zeggen dat het Dragon is en anderen noemen dit een vorm van de schurkachtige Scourge uit de cartoons.

Wie het ook is, duidelijk is dat Optimus het tegen een gevaarlijke tegenstander op moet nemen. Op de achtergrond zien we bijvoorbeeld ook een verschroeide vlag met het logo van de Transformers erop en bovenin zweeft een ruimteschip-achtige constructie. Het zou ook kunnen dat het monster gestuurd wordt door de makers van de Transformers. Aan het einde van Age of Extinction vertrok Optimus immers richting de scheppers van de Transformers, die hen uit zouden willen laten roeien.

De cast van Transformers: The last Knight bestaat onder meer uit Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Isabela Moner (Izabella) en Anthony Hopkins. De release staat gepland voor 22 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair