Enorme set in aanbouw voor 'Thor: Ragnarok'

Enorme set in aanbouw voor 'Thor: Ragnarok'

De derde Thor heeft ook duidelijke praktische sets.

Ongeveer een maand geleden is in Nieuw-Zeeland de productie gestart voor Thor: Ragnarök, de derde Thor-film en het zeventiende deel in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder zie je een blik op de voortgang: een enorme set, welke vermoedelijk bedoeld is voor een scène op Asgard of één van de andere "Nine Realms."

Op de set zijn nog geen acteurs gespot. Wel zou er wat gedoe zijn met de medewerkers die de set hebben opgebouwd. Er wordt namelijk via Gold Coast Bulletin gemeld dat er 100 medewerkers op straat zijn gezet door Marvel Studios, terwijl de werkzaamheden aan de set tot ongeveer november zouden duren. Onderstaande foto's lijken echter aan te geven dat het werk er zo'n beetje op zit. Iets dat door de Australische Premier of Queensland Annastacia Palaszczuk wordt bevestigd.

De superheldenfilm van Taika Waititi en met personages als Chris Hemsworths Thor, Tom Hiddlestons Loki, Mark Ruffalo's Hulk, Jaimie Alexanders Lady Sif, Cate Blanchetts Hela, Jeff Goldblums Grandmaster, Idris Elba's Heimdall, Karl Urbans Skurge, Tessa Thompsons Valkyrie en Anthony Hopkins' Odin moet vanaf 2 november 2017 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.







NieuwsFilm

meest populair