Trailer thriller 'I.T.': Pierce Brosnan vs. een tech-nerd

Trailer thriller 'I.T.': Pierce Brosnan vs. een tech-nerd

Geen moordlustige clowns in deze film van John Moore (Max Payne).

Technologie, sociale media, Pierce Brosnan en een stalkende gek met een computer zijn de voornaamste ingrediënten in de eerste trailer van I.T. (Information technology), een thriller van regisseur John Moore. Drie jaar geleden bracht de laatstgenoemde A Good Day to Die Hard uit. Bekijk hieronder het filmpje, dat door Yahoo op het net is gezet.

Mike Regan (Brosnan) is een succesvolle ondernemer die alles heeft: een beeldschone vrouw, een geweldige dochter en een zelf-onderhoudend en denkend huis. Zijn bedrijf staat op het punt om de leasewereld van luchtvaartuigen voor altijd te veranderen, maar dan neemt zijn relatie met Ed Porter (een IT consultant) een donkere wending. Porter begint interesse in de dochter van Mike te krijgen, maar wordt continue dwarsgezeten. Het resulteert in een kat-en-muis spel, waarin Mike weinig tot geen macht heeft, omdat technologie zijn leven, familie en bedrijf in gevaar brengt.



Ook zien we in de cast James Frecheville, Stefanie Scott en Michael Nyqvist. Dan Kay (Pay the Ghost) en William Wisher Jr. (The 13th Warrior) zijn met het verhaal gekomen. De thriller komt dit jaar september uit in de Verenigde Staten. Nederlanders moeten nog even geduld hebben, want voor ons is er nog geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair