De race begint in nieuwe clip Timur Bekmambetovs 'Ben-Hur'

De race begint in nieuwe clip Timur Bekmambetovs 'Ben-Hur'

Jack Huston en Toby Kebbell nemen het tegen elkaar op in de remake.

Met nog maar twee weken te gaan tot de release, hebben Paramount Pictures en MGM hebben een splinternieuwe clip vrijgegeven van Ben-Hur. In de clip zien we de aanloop naar de befaamde race tussen Judah Ben-Hur en Messala. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Ben-Hur werd geregisseerd door Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter) en het script komt uit de pennen van John Ridley en Keith Clarke. De talentvolle cast bestaat uit acteurs als Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer en Sofia Black-D'Elia.

Ben-Hur vertelt het verhaal van de vrienden Judah Ben-Hur, een Joodse prins en Messala, de zoon van een Romeinse belastinginner. Messala vertrekt voor vijf jaar naar Rome voor een opleiding, en keert met een complete andere instelling. Messala maakt Judah en zijn religie belachelijk, en als tijdens een processie die langs Judahs huis loopt een dakpan per ongeluk valt en de gouverneur raakt, verraadt Messala zijn jeugdvriend. Judah wordt als slaaf verkocht en zijn moeder en zus tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Judah overleeft het, en zweert wraak te zullen nemen. Dat eindigt allemaal in de beroemde wagenrennen.

De film is gebaseerd op Lew Wallace's beroemde boek Ben-Hur: A Tale of the Christ. Het bronmateriaal werd eerder tweemaal eerder verfilmd, waarvan de bekendste versie natuurlijk William Wylers met elf Oscars bekroonde epos met Charlton Heston is.



NieuwsFilm

meest populair