Robotvormen Drift & Sqweeks in 'Transformers: The Last Knight' onthuld

Update: Nu is er ook een beeld van Crosshairs.

Nadat men al de robotvormen van Optimus Prime, Megatron en Hot Rod onthulde, zijn er nu ook beelden van Drift en Sqweeks. De robots spelen allebei in de vijfde Transformers-film van regisseur Michael Bay en zijn lid van de Autobots. Daarmee nemen ze het dus op tegen de Decepticons en proberen ze niet alleen onze menselijke helden te beschermen, maar ook de rest van de mensheid.

Drift is een Samoerai-achtige robot die we leerden kennen in Age of Extinction. Toen werd het personage ingesproken door Ken Watanabe. Of die acteur ook terugkeert voor dit vervolg is nog niet zeker. Verder is Drift in de comics en series een opvolger van Optimus Prime en enige tijd de leider van de Autobots. Dat in de begeleidende tekst op de afbeelding staat dat Drift zich niet langer verstopt, hint ernaar dat hij in elk geval een actieve rol gaat spelen.



Dan is er nog Sqweeks, die eerder al voor een deel onthuld werd. De robot is klein van stuk, maar heeft ”een groot hart” en is speciaal voor de films bedacht. Hieronder de foto van Sqweeks.



Vandaag is ook Crosshairs onthuld, een Autobot van wie de stem in Age of Extinction werd ingesproken door John DiMaggio. Hij blijft op Aarde om de Yeagers te beschermen tegen ongewenste indringers. DiMaggio spreekt ook voor deze vervolgfilm de stem van Crosshairs in.



De cast van Transformers: The last Knight bestaat onder meer uit Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Isabela Moner (Izabella) en Anthony Hopkins. De release staat gepland voor 22 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair