Algemeen

Jared Leto wil team-up Batman & Joker

En de verwijderde scènes van Suicide Squad lijken onthuld te zijn.

door Jim Pedd om 14:24 in Algemeen
In een interview met BBC Radio 5 had acteur Jared Leto wat interessante ideeën voor een eigen film met de Joker. Daarnaast is er een hele waslijst gelekt, waarin verwijderde scènes van Suicide Squad omschreven worden.

Eerst echter Leto. Edith Bowman van de BBC vroeg hem met welke schurk hij graag zou willen samenwerken. “Ik denk dat het meest interessante personage om mee samen te werken, Batman zou zijn,” vertelde Leto. ”Ik weet dat hij geen schurk is, maar het zou gewoon zo leuk zijn. Het ding met deze film is, dat voor veel mensen de Joker echt interessant is als hij de touwtjes in handen heeft. Deze film vormt meer een introductie voor de Joker. Hoe de film er nu ligt, speelt hij veel meer een bijrol dan veel mensen verwacht hadden. Het voelt alsof er meer verteld zou kunnen worden.”

Een eventuele comeback hangt echter af van de box office prestaties van de film, die tot nu toe niet verkeerd zijn (met een wereldwijd debuut van 267 miljoen dollar). ”Ik denk dat het geheel afhangt van de reactie van het publiek. Als ze goed reageren op deze Joker, kan ik me voorstellen dat hij terugkeert. Doen ze dat niet, denk ik dat hij wel eens weg zou kunnen blijven.”

Ook merkt Leto op dat hij graag een hoger geweldgehalte had gezien in de film. ”Ik had altijd gehoopt dat deze film een R-Rating zou krijgen, en ik heb dat ook gezegd toen we ermee begonnen, dat een film die om slechteriken draait een R-rating zou moeten krijgen.”

Die rating lijkt er wel ingezeten te hebben, als we kijken naar de lijst met verwijderde scènes die zijn weg naar Reddit gevonden heeft. Let op, onderstaande omschrijvingen bevatten spoilers voor de film. Alleen lezen dus als je de film al gezien hebt.

 • In vroege versies van de film werd in real time getoond hoe June Moone bezeten raakt door Enchantress. Reshoots hebben de scène later in de film geplaatst, met een nieuwe opening die op Deadshot gefocust is.
 • Deadshot in een cel, kijkend naar de regen en denkend over zijn dochter.
 • El Diablo die kijkt naar de vlam van een brandende lucifer, die hij vervolgens laat doven omdat hij zijn krachten niet meer wil gebruiken.
 • El Diablo die naar een trainingscentrum gebracht wordt, door in een badkuip met water te worden gelegd, omdat zijn vlammen anders niet gedoofd kunnen worden.
 • Vroege interviews hadden het over Captain Boomerangs racisme en seksisme, maar de film heeft daar weinig voorbeelden van. Veel opmerkingen zouden gericht zijn op Katana.
 • Killer Croc kreeg meer een achtergrondverhaal, hij heeft zijn hele leven als banneling geleefd, en zichzelf ervan overtuigd dat hij op zijn eigen manier mooi is. Croc heeft al eens Batman gezien, toen hij werkte als huurling voor de misdaadbazen van Gotham. Hij wilde stiekem op een dag de boel van hen overnemen. Er zijn scènes uit de film gehaald, waarin blijkt dat Croc graag beelden maakt van weggegooide materialen.
 • Ook verwijderd: een scène waarin Croc ziek wordt in de helikopter naar Midway City, en de halfverteerde resten van een geit uitbraakt, en ze vervolgens weer opeet.
 • Vroegere versies lieten zien dat Slipknot een serieverkrachter is, waarmee hij nog onsympathieker is voor zijn dood.
 • Meer scènes rond de romance van Rick Flag en June Moone, waaronder een scène waarin hij de gegevens van de Suicide Squad rekruten doorneemt.
 • Nog een scène waarin Flag en Moone op een date zijn.
 • Een uitgebreide scène waarin Joker Captain Griggs verhoort, waaronder de zin “Ik kan niet wachten je mijn speelgoed te laten zien”, die in de trailers zat maar uit de film gehaald is.
 • Joker en zijn mannen die ontsnappen nadat ze een restaurant kapotschieten. Harley, die al met hem samenwerkt, volgt ze op een motorfiets en onderschept hun auto. Joker die zijn hoofd tegen het glas bonkt uit pure frustratie.
 • Joker en Harley die met elkaar vechten, uiteindelijk wint Harley en richt ze een geweer op Jokers hoofd. Joker die haar dan vervolgens ompraat en haar een klap geeft, weer lieve woorden spreekt en met haar zoent.
 • Uitgebreide scène in Ace Chemicals, waarin Harley in het vat met chemicaliën springt.
 • Uitgebreide achtervolging Batman, met meer interactie tussen Joker en Harley.
 • Harley gebruikt haar honkbalknuppel als nepgeweer om onzichtbare vijanden dood te schieten.
 • Uitgebreide scène waarin Joker inbreekt in de fabriek waar de nanobommen gemaakt worden, zodat die van Harley het niet doet.
 • Meer interactie tussen Harley en Boomerang.
 • Uitgebreidere barscène waari Harley de bestellingen opneemt. Deadshot wil een shotje, Katana een whiskey, Croc en Boomerang een biertje en Harley vraagt wat Diablo wil en hij vraagt om water, waarop ze zegt ‘goed idee’. De scène was in de trailers te zien, maar in de film flink ingekort.
 • Meerdere scènes verwijdert waarin de Joker zijn relatie met Harley probeert af te schilderen als een zonder misbruik.
 • Harley en Joker krijgen ruzie in de helikopter. In eerdere versies duwt hij haar naar buiten om haar te vermoorden, maar in de film redt hij haar juist.
 • Joker keert terug tijdens de eindstrijd in het metrostation, met een half verbrand gezicht door de helikoptercrash. Hij vraagt Harley om met hem te ontsnappen, maar ze weigert om haar vrienden te helpen. Joker ontsnapt.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Hier komt ie pas volgende week uit :'(

Ed Crane

Avatar

Op naar de Ultimate Edition dan maar... :+

Bilbo

Avatar

De reden waarom het de naam "DC Extended Universe" draagt is omdat je de extended edition moet kopen om de volledige film te zien ;)

adofmirosch

Avatar

Zoveel joker er uit gegooid dat is echt jammer.

Gelukkig dat joker en harley niet uitelkaar zijn gegaan in SS.
Hoewel k dat in de aankomende film wel gebeuren.

YOLO

Avatar

Harley gebruikt haar honkbalknuppel als nepgeweer om onzichtbare vijanden dood te schieten.
Ook weer een scene uit 1 van de trailers.

Joker keert terug tijdens de eindstrijd in het metrostation, met een half verbrand gezicht door de helikoptercrash
Dan is het ook meteen duidelijk uit welke deleted scene de volgende foto vandaan kwam.
afbeelding

horizon

Avatar

Is toch iets dat je vaker ziet dat een scene uit een trailer niet in de film zit.
Zeker tegenwoordig als soms al trailers een jaar voordat de film uitkomt verschijnt. Dan is de film niet af en dient er nog geknipt en geplakt te worden.

Decepticon

Avatar

Bilbo "De reden waarom het de naam "DC Extended Universe" draagt is omdat je de extended edition moet kopen om de volledige film te zien ;)"
LOL :E

Baron Von Marlon

Avatar

Jared Leto "Kan ik aub meer filmrollen krijgen?"

Steve-O

Avatar

Ed Crane "Op naar de Ultimate Edition dan maar... :+"
Laten we het hopen ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair