Duidelijke blik op Spidey's webschieters in 'Spider-Man: Homecoming'

Hiermee zal Tom Hollands Spider-Man door de lucht slingeren.

Over een jaar dan draait Marvel Studios en Sony Pictures' Spider-Man: Homecoming alweer een maand in de Nederlandse bioscoopzalen. De opnames voor de film van regisseur Jon Watts (Cop Car) vinden op dit moment nog plaats en via Atlanta Filming krijgen we een duidelijke blik op de webschieters van het personage van hoofdrolspeler Tom Holland.

In de Spider-Man reeksen met Tobey Maguire en Andrew Garfield waren de schieters nog beperkt aan de polsen te zien, maar de schieters die Spider-Man krijgt in de MCU-films zijn wel heel duidelijk zichtbaar. Check onderstaande afbeelding:



In Spider-Man: Homecoming gaan we verder kennismaken met de Peter Parker / Spider-Man die we al kort zagen in Civil War eerder dit jaar. Andere rollen zijn voor onder meer Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Marisa Tomei (Aunt May), Michael Keaton (Adrian Toomes / Vulture), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson) en Bokeem Woodbine. Vanaf 6 juli 2017 moet Spider-Man door de Nederlandse (3D) bioscoopzalen slingeren.



NieuwsFilm

meest populair