Magie en actie in tv-spot 'Doctor Strange'

Magie en actie in tv-spot 'Doctor Strange'

De eerstvolgende superheldenfilm komt er aan!

Hieronder een nieuwe trailer/tv-spot van Doctor Strange, die is vrijgegeven in het kader van de Olympische Spelen, klaarblijkelijk een nieuw evenement om films wereldwijd te promoten. De beelden lijken vooral een verkorte versie weer te geven van de eerdere Comic Con-trailer.

In de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe en sowieso de eerstvolgende superheldenfilm in 2016 zijn de voornaamste personages Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor), The Ancient One (Tilda Swinton), Doctor Nicodemus West (Michael Stuhlbarg), Christine Palmer (Rachel McAdams) en de bad guy Kaecilius die gespeeld wordt door Mads Mikkelsen. Vanaf 27 oktober in de bioscoop.



Nadat Stephen Strange, zo'n beetje de meest bekende neurochirurg ter wereld, gewond raakt bij een auto-ongeval, stort z'n carrière in. Hij begint een lange reis van revalidatie. Hij ontmoet tijdens zijn zoektocht onder meer de Ancient One, die later zijn mentor wordt in mystieke kunsten. Een nieuwe en krachtige superheld is geboren: Doctor Strange.

NieuwsFilm

meest populair