Darth Vader herrijst in volledige trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'!

Darth Vader herrijst in volledige trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'!

En de officiële synopsis voor de film in de 'Anthology Series.'

Na de tease zie je hieronder de volledige trailer en lees je de officiele synopsis voor de eerste Star Wars Anthology Series-film Rogue One: A Star Wars Story van regisseur Gareth Edwards (Godzilla) en studio's Walt Disney en Lucasfilm.

De synopsis: Van Lucasfilm verschijnt de eerste opzichzelfstaande Star Wars film, Rogue One: A Star Wars Story, een compleet nieuw episch avontuur. In tijden van conflict spant een groep van onwaarschijnlijke helden samen tijdens een missie om de plannen van de Death Star te stelen, het ultieme verwoestingswapen van de Empire. Dit sleutelmoment in de Star Wars-tijdslijn verenigt gewone mensen die ervoor kiezen om buitengewone dingen te doen en worden ze onderdeel van iets groters dan henzelf.



In de prequel-film op George Lucas' Episode IV: A New Hope (1977) zien we Felicity Jones als het rebelse personage Jyn Erso, Mads Mikkelsen als de vader van Jyn, Diego Luna als Captain Cassian Andor, Donnie Yen als de blinde en spirituele strijder Chirrut Imwe, Jiang Wen als zijn vriend Baze Malbus, Alan Tudyk als de droid K-2SO, Riz Ahmed als de rebel-piloot Bodhi Rook en Forest Whitaker als Saw Gerrera, een personage dat werd geïntroduceerd in Star Wars: The Clone Wars. De belangrijkste tegenstander is Director Orson Krennic, gespeeld door Ben Mendelsohn en we krijgen dus ook Darth Vader te zien, met de stem van James Earl Jones.

Rogue One draait vanaf 14 december in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen. Exact een jaar later gaat de 'Sequel Trilogy' verder met Rian Johnsons Star Wars: Episode VIII welke gelijk doorgaat waar J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens (2015) afsloot.

NieuwsFilm

meest populair