'Bad Boys 3' krijgt nieuwe titel

'Bad Boys 3' krijgt nieuwe titel

''We ride together, we die together, ..."

Volgens het Twitter-account van Exhibitor Relations heeft Sony Pictures het derde deel in de Bad Boys-franchise een nieuwe titel gegeven: Bad Boys for Life. Deze titel refereert naar het bekende motto van Will Smith en Martin Lawrence's personages: ''We ride together, we die together, bad boys for life.'' Daarnaast is ook de releasedatum opnieuw verschoven. Waar de film oorspronkelijk in februari 2017 had moeten verschijnen, werd de datum eerder verschoven naar juni 2017. De release staat nu echter gepland voor januari 2018, waar de film het zal opnemen tegen Maze Runner: The Death Cure en Sherlock Gnomes.

Joe Carnahan (The A-Team, The Grey) zal de regie van de film overnemen van Michael Bay. De vertraging in de release is ontstaan omdat de terugkerende Smith eigenlijk aan de film had willen beginnen na de opnames van Suicide Squad, maar de acteur besloot zich eerst te richten op dramafilm Collateral Beauty.

Jerry Bruckheimer zal op zijn beurt terugkeren als producent en het script van de film werd geschreven door David Guggenheim (Safe House). Sony heeft daarnaast ook al een vierde deel gepland staan voor juni 2019, maar gezien het huidige klimaat in de filmindustrie zullen we toch eerst echt de resultaten van het derde deel moeten afwachten.



NieuwsFilm

meest populair