Aquaman speelt een deuntje op nieuwe setfoto 'Justice League'

Aquaman speelt een deuntje op nieuwe setfoto 'Justice League'

Ook in Atlantis houden ze van een lekker muziekje...

De opnames van Warner Bros.' superheldenepos Justice League zijn nog steeds volop in gang, en Zack Snyder heeft om ons warm te houden vandaag een nieuwe foto van Jason Momoa als Aquaman op de set van de film vrijgegeven. Hoewel de foto een grappige ondertoon heeft, biedt hij ook een duidelijke blik op het volledige kostuum van de onderwaterheld. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

De hoofdrollen in Justice League worden naast Momoa gespeeld door Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot. Ook zijn er in de film rollen weggelegd voor Ray Fisher alss Cyborg, Ezra Miller als The Flash. Amber Heard als Mera, Willem Dafoe als de Atlantische Vulko en J.K. Simmons als Commissioner Gordon.

Justice League draait vanaf 16 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair