Regisseur McG hoopvol over ´He-Man and the Master of the Universe'-film

Regisseur McG hoopvol over ´He-Man and the Master of the Universe'-film

Zal de regisseur van Terminator: Salvation een betere film dan die uit 1987 weten af te leveren?

Er wordt al vele jaren gewerkt aan een reboot van de He-Man and the Masters of the Universe-franchise, maar eerder dit jaar leek er eindelijk schot in de zaak te zitten toen regisseur McG (Terminator: Salvation. Charlie's Angels) werd ingehuurd om de film op zich te nemen.

De film zal gaan over Adam, een prins die de kracht heeft om zichzelf te transformeren in een strijder genaamd He-Man. He-Man is de laatste hoop voor een magisch land genaamd Eternia, dat geplaagd wordt door technologische ontwikkelingen en de boosaardige Skeletor. IGN sprak afgelopen week met McG, die bijzonder hoopvol leek te zijn over het realiseren van de film:

''We is een spannende tijd voor de Masters of the Universe. Komende woensdag zullen we met Sony vergaderen over de pre-productie van de film. Ook poetsen we momenteel het script op met grote passie. Ik wil ontzettend graag dat dit mijn volgende project wordt. Maar je weet hoe het gaat in het hedendaagse Hollywood; je moet goed scoren bij de studio's en Tom Rothman overziet alles tot in de puntjes bij Sony. Ik heb echter goede hoop dat de film er gaat komen.''

Toen de regisseur werd gevraagd naar de toon van de film in vergelijking met die van de tekenfilm en de eerdere verfilming uit 1987, liet McG het volgende kwijt:

''We willen vooral de fans tevreden stellen. We zijn ons ook zeer bewust over hetgeen Kevin Feige met de Marvel-films heeft weten te bereiken; films met emotie, actie en verhaal. Deze film moet de oorsprong van He-Man vertellen. We beginnen pas met filmen tot we dit helemaal in orde hebben. En luister, ik houd van die film met Frank [Langella] en Dolph [Lundgren[. Ik vind het een ontzettend leuke film om naar te kijken en ik ben grootgebracht met de actiefiguren van Mattel. We willen er een vermakelijke film van maken die de fans respecteert. De film wordt emotioneler, vindingrijker en origineler dan je misschien denkt. Natuurlijk zijn we ons bewust van het succes van een serie als Game of Thrones en een film zoals Guardians of the Galaxy. Ik denk dat we die kant op moeten gaan.''

Zodra we meer weten over Masters of the Universe laten we het jullie natuurlijk weten!



NieuwsFilm

meest populair