Kevin Hart voor de tweede keer getrouwd

Kevin Hart voor de tweede keer getrouwd

Op zijn Instagram plaatste de komiek trouwfoto's.

Get Hard-grappenmaker Kevin Hart heeft wederom plaatsgenomen in het huwelijksbootje. Hij trouwde van het weekend met Eniko Parrish, met wie hij al enkele jaren samen is. Ze raakten verloofd in 2014 en konden afgelopen zaterdag in Santa Barbara, Californië eindelijk elkaar het jawoord geven.

Aanwezig waren uiteraard Hart's kinderen Hendrix (8 jaar) en Heaven (11 jaar). Deze kreeg de komiek met zijn vorige vrouw, Torrei Hart. Zij sloten in 2003 een huwelijk en bleven acht jaar bij elkaar. De acteur heeft het falen van zijn eerste echtverbintenis niet verdrongen. Tegen E! News zei hij eerder: "Ik heb een goede vrouw gevonden. Dit wordt trouwerij nummer twee. In het verleden heb ik fouten gemaakt, maar door het ouder worden ben ik gegroeid en veranderd. Ik ben er nu klaar voor."

De trouwerij was van formaat. Tweehonderd familieleden en goede vrienden stonden op de gastenlijst, waaronder actrice Gabrielle Union. Op zondag plaatste de 37-jarige Hart verscheidene foto's van de gelukkige dag, waaronder dit familieportret.

#Harts what's understood doesn't need to be said!!!! #LiveLoveLove

Een foto die is geplaatst door Kevin Hart (@kevinhart4real) op




NieuwsFilm

meest populair