Amber Heard ontkent uitlekken van video met dronken Johnny Depp

Amber Heard ontkent uitlekken van video met dronken Johnny Depp

De acteur wordt in een slecht daglicht geplaatst.

De pijnlijke scheiding van acteurskoppel Johnny Depp en Amber Heard nam dit weekend een lelijkere wending toen videobeelden van de twee verschenen. Het filmpje, hieronder terug te vinden, is door roddelwebsite TMZ op het net geplaatst. We zien een Depp, overduidelijk aangeschoten en op de rand van dronkenschap, die scheld en met glazen gooit. Ondertussen filmt de 30-jarige Heard alles met haar telefoon.

Vanzelfsprekend hebben de beelden veel stof doen opwaaien. Ironisch genoeg zijn er vooral mensen die vermoeden dat Heard opzettelijk het imago van Depp tracht te schaden met deze beelden. Via een verklaring onthult de actrice echter niet verantwoordelijk te zijn voor het uitlekken. "Het is niet wat ik wilde en ik doe er alles aan om de media te dwingen het filmpje van het internet te halen."

Ook vertelt ze dat de laatste paar maanden, sinds ze de scheidingspapieren indiende, hun tol hebben geëist. Zowel emotioneel als fysiek. Ze hoopt, ondanks het uitlekken van de onderstaande beelden, de scheiding zo snel mogelijk privé te kunnen verwerken.



De opname zou zijn gemaakt voordat Depp haar in het gezicht raakte met zijn iPhone, wat tevens in de scheiding resulteerde. Dat gebeurde eerder dit jaar op 21 mei. Volgens Heard was dat overigens niet de eerste keer dat er huiselijk geweld plaatsvond. Gedurende hun huwelijk (sinds 2015) zou Depp haar vaker pijn hebben gedaan, hoewel niet bekend op welke manier.

Er is daarnaast een kans dat de beelden, mits er een rechtszaak komt, niet geaccepteerd worden als bewijsmateriaal. Bronnen van Depp's kant melden namelijk dat er in het filmpje geknipt is. Heard zou de momenten hebben verwijderd waarop we haar kunnen zien glimlachen. Ook schijnt het dat ze haar man destijds zat op te stoken om uit zijn dak te gaan. Daarom horen we hem o.a. zeggen: "You want to see crazy? I'll give you fucking crazy."

Vinger

Twee opvallende foto's zijn tevens in het bezit van TMZ gekomen. De één bloederig, de ander bevat een sinistere boodschap. We hebben nu vermoedelijk bewijs hoe Depp aan zijn vingerblessure is gekomen, welke hij opliep gedurende de opnames van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales en één maand na de trouwerij.

Heard's mensen beweren dat de twee opnieuw ruzie hadden. Depp was naar verluidt dronken, onder invloed van ecstacy en gooide met drankflessen. Ramen en een telefoon gingen kapot. Gebroken glas zou de reden zijn dat de top van Depp's vinger eraf gegaan is. Hun woordenstrijd vond blijkbaar plaats omdat Depp zijn vrouw van overspel beschuldigde. Ze zou vreemd zijn gegaan met Billy Bob Thornton toen ze aan de film London Fields werkte. Als laatst plaatste de acteur zijn gewonde vinger in blauwe verf en schreef op een spiegel: "Starring Billy Bob. Easy Amber."

Afbeelding 1 (de boodschap)
Afbeelding 2 (bloederige vinger)
Afbeelding 3 (Johnny Depp in het gips)

NieuwsFilm

meest populair