Algemeen

Enge clown Pennywise uit 'It' nu helemaal onthuld

Wat een kostuum!

door Jim Pedd om 15:57 in Algemeen
Na een kleine reeks griezelige setfoto's van It eerder vandaag en enkele weken geleden een eerste blik op de clown Pennywise, is vandaag het complete kostuum van de horrorclown onthuld. De rol van deze pestkop wordt gespeeld door Bill Skarsgård. Hij leeft van de angst van kinderen, dus geen wonder dat 'ie er zo bijloopt.

"Het is zo'n extreem personage. Onmenselijk," vertelde Skarsgård onlangs nog over de rol. "Hij is veel meer dan een sociopaat, want hij is niet eens een mens. Hij is niet eens een clown. Ik speel gewoon een van de wezens die It maakt. It houdt van de vorm van clown Pennywise, en geniet ervan te jagen. Wat grappig is voor deze kwade entiteit is niet grappig voor anderen. Maar hij vindt het wel grappig."

De film is geregisseerd door Andy Muschietti. In It moeten zeven kinderen, die zichzelf de Losers Club noemen, het opnemen tegen een monster dat de vorm van clown Pennywise aanneemt. Jaren later, als ze allang uit elkaar gegroeid zijn, komen ze weer met elkaar in contact en moeten ze het opnieuw opnemen tegen Pennywise - ditmaal om een definitief einde aan zijn bestaan te maken.

It draait vanaf 7 september in de bioscoop.
14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Superheld

Avatar

Goed dat ze een hele andere variant kiezen dan de geweldige versie van Tim curry, maar damn skarsgard ziet er echt facking creepy uit!

Superheld

Avatar

Goed dat ze een hele andere variant kiezen dan de geweldige versie van Tim curry,maar damn skarsgard ziet er echt facking creepy uit!

ridjieddo

Avatar

@filmtotaal: doen jullie niet meer aan aanhalingstekens?

Bilbo

Avatar

Ik heb de angst voor clowns nooit echt begrepen of gedeeld, maar deze clown gaat me denk ik wel een paar slapeloze nachten bezorgen.

Jim

Avatar

@Ridjieddo: Jawel, maar die werken dus nog niet op de nieuwe site. Komt er zsm.

Master Of Films

Avatar

It draait vanaf 7 september in de bioscoop.

Om precies te zien 7 september 2017. Maar voordat ik deze film gaat zien, eerst nog een herhaling van 1990 mini series kijken. Lang geleden dat ik die series op TV zag.

Frietgezicht

Avatar

Ziet er goed uit maar gaat uiteindelijk toch om meer dan het uiterlijk.
Iemand eng maken met make-up kunnen ze bij iedereen wel en bij YOLO met maar erg weinig plamuur erop maar hoop dat het verhaal,de acteer-prestaties en de sfeer ook top zijn.

Steve-O

Avatar

lol @Frietgezicht

Alle gekheid op een stokje, ben ik hier niet echt onder de indruk van. Ik heb zelf iets tegen clowns maar ik denk dat een trailer een beter beeld gaat geven van deze nieuwe Pennywise.

Gigan72

Avatar

Zier er niet slecht uit maar het zegt nog verder helemaal niets
De film kan nog altijd zwaar kut worden

KeesjeNL

Avatar

Toch even wennen hoor, maar vooralsnog positief Smiley face.

Muufley

Avatar

Had eerst een andere Skarsgard in mijn hoofd, namelijk Gustaf Skarsgard wat op zich ook geen foute keuzen zou zijn als je hem in Vikings ziet.
afbeelding

WizardOfOss

Avatar

Was het idee van Pennywise niet dat het een ogenschijnlijk vriendelijke en grappige clown was die al snel helemaal niet zo vriendelijk en grappig blijkt? Een creepy clown maken is niet zo lastig. Eentje die beide kanten van het spectrum beheerst is toch een ander verhaal...

Moviemagic

Avatar

Ik vind het eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Ik zie nog een jong broekie met een clownspak erin. Hopelijk zullen de eerste beelden me wel overtuigen want ik had er wel zin in.

Wommel

Avatar

Nog meer mensen die dit eng vinden? Zal wel aan mij liggen...

NieuwsFilm