Bijna twee nieuwe teamleden in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Bijna twee nieuwe teamleden in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

En komt er een derde film van James Gunn?

Er is behoorlijk wat nieuws rond James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2. Zo leren we dat de film oorspronkelijk bijna twee nieuwe Guardians zou hebben (in plaats van alleen Mantis), dat er voorlopig geen plannen zijn voor een eventuele derde film en dat Benicio del Toro's The Collector terugkeert.

"In mijn eerste versie had ik nog een hele andere Guardian," vertelde Gunn op Facebook. "Ik hield van het personage en vond het geweldig hem/haar erin voor te laten komen en vond mijn versie leuk. Maar ik begon het gevoel te krijgen dat er twee personages teveel waren en dat ik om alle personages tot hun recht te laten komen, ik er eentje weg moest laten. Dus dit personage verdween en Mantis bleef."

Het is maar de vraag of we te weten krijgen wie. Gunn vertelde namelijk tegelijk dat er voorlopig "geen echte plannen zijn en ik weet nog niet wat ik hierna ga doen." De vervolgfilm leidt ook niet direct tot "iets anders." De film is dan ook niet echt verbonden met andere films in Marvels filmuniversum.

Dan zijn er nog foto's van de set van de film. Benicio del Toro lijkt een kleine scène opgenomen te hebben voor de film. Dat druist in tegen eerdere woorden van James Gunn, die in oktober 2015 liet weten dat "The Collector gewoon niet in de film paste." Nu lijkt het erop dat hij een cameo krijgt, of misschien een after-credits scène.

Tweet verwijderd

Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf 27 april 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair