Daniel Radcliffe maakt zich zorgen om 'Harry Potter' spoilers

Daniel Radcliffe maakt zich zorgen om 'Harry Potter' spoilers

De acteur is een echte Potterhead.

Daniel Radcliffe maakt zich grote zorgen om alle spoilers betreffende 'Harry Potter and The Cursed Child'.

"Ik ga waarschijnlijk Harry Potter and the Cursed Child nog lezen, omdat ik echt moet weten wat er gaat gebeuren," aldus de 27-jarige acteur. "Iedereen praat over het verhaal en ik ben er zeker van dat iemand het binnenkort voor mij gaat verpesten als ik het niet zelf ga lezen."

Ondanks dat Daniel het boek gaat lezen is hij er nog niet zeker van of hij het theaterstuk in het Londense West End gaat bekijken. "De fans zijn geweldig, maar ik heb het gevoel dat als ik in het publiek zou gaan zitten dat best raar zal zijn."

Op de vraag of hij ooit de rol weer zou oppakken waar hij wereldberoemd mee is geworden, antwoordde Daniel Radcliffe het volgende: "Wie weet. Misschien voel ik mij er in 10 of 20 jaar wel anders bij, maar voor nu ben ik daar nog niet klaar voor. En ik heb nog even voor ik de juiste leeftijd heb voor de huidige Harry."

Harry Potter and The Cursed Child is een officieel vervolg op het laatste boek. Het verhaal speelt zich negentien jaar na 'The Deathly Hallows' af. Harry, Ron, Hermelien en Draco zijn nu volwassen en hebben allemaal een eigen baan. Maar het gaat vooral om hun kinderen, die worstelen met het nalatenschap van hun ouders en het vinden van een eigen plek in de wereld.

Studio Warner Bros. houdt overigens de deur voor een verfilming van het theaterstuk al open. De studio registreerde onlangs domeinnamen rond het stuk van J.K. Rowling, scenarioschrijver Jack Thorne en toneelregisseur John Tiffany.

NieuwsFilm

meest populair