Video

Gloednieuwe prachtige trailer 'Voyage of Time'

Ditmaal voor de lange versie met voice-over van Cate Blanchett.

door Jim Pedd om 13:22 in Video
Regisseur Terrence Malick komt dit jaar met twee versies van Voyage of Time. Van de eerste daarvan, met voice-over van Brad Pitt, kregen we al een trailer en nu is er ook een eerste trailer voor de lange versie. Die heeft een voice-over van actrice Cate Blanchett. Duidelijk wordt vooral hoe grootschalig het project is: Malick gaat ons meenemen op een reis door het ontstaan van het universum en zal het ontstaan van de mens tonen.

Voor de film werkte hij samen met Dan Glass, met wie hij eerder de universum-scène uit The Tree of Life maakte. De film is "een verkenning van ons planetaire verleden en een zoektocht naar de plaats van de mensheid in de toekomst." The Voyage of Time combineert visuele effecten met prachtige beelden van over de hele wereld en zal in IMAX uitgebracht worden.

De eerste versie heeft een voice-over van Brad Pitt en zal 45 minuten duren. Deze wordt omschreven als een "avontuur voor publiek van alle leeftijden". Dan is er nog de versie van Blanchett, die 90 minuten in beslag neemt en het publiek "op een poëtische reis vol open vragen" meeneemt.

De twee versies worden tegelijkertijd uitgebracht. Er is nog geen Nederlandse releasedatum, maar vermoedelijk komt de film in de loop van oktober uit in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Geweldig mooi.

horizon

Avatar

Mooie beelden. Ben wel benieuwd wat de visie van Malick is, want dat is het natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair