Algemeen

Jake Chambers bereikt Mid-World op nieuwe promofoto 'The Dark Tower'

Nu is het nog afwachten op een eerste trailer...

door Zilko Tarici om 14:46 in Algemeen
Stephen King-fans kunnen volgend jaar hun hart ophalen; zo komt er niet alleen een nieuwe verfilming van Kings klassieker It, maar ook de langverwachte eerste verfilming van zijn epos The Dark Tower. Sony Pictures is al een tijdje bezig met de zogenaamde 'viral marketing' van de film en we hebben ook al een groot aantal setfoto's gezien, maar vandaag hebben we nog eens een nieuwe promoafbeelding voor jullie.

Op de afbeelding zien we Jake Chambers (Tom Taylor), een van de belangrijkste personages in de Dark Tower-serie. Het betreft het moment dat Jake Mid-World bereikt, wat fans van de reeks ongetwijfeld kippenvel zal bezorgen (zeker met de bijbehorende tekst). Idris Elba speelt in The Dark Tower de hoofdrol van Roland Deschain (alias The Gunslinger), die Jake onder zijn hoede neemt. Matthew McConaughey speelt op zijn buurt Deschains aartsrivaal Randall Flagg (alias The Man in Black en vele andere namen).

In de film zijn er verder rollen weggelegd voor Jackie Earle Haley, Fran Kranz, Katheryn Winnick en Abbey Lee. Regisseur Nikolaj Arcel verfilmt een script van Akiva Goldsman en Jeff Pinkner. The Dark Tower draait vanaf 27 februari in de Nederlandse bioscopen.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Duck-Twacy

Avatar

Beslaat de film alleen het eerste deel "The gunslinger"? Ik mis nogal wat hoofdpersonen

NieuwsFilm