Robert Rodriguez werkt aan horrorfilm 'Blood'

Robert Rodriguez werkt aan horrorfilm 'Blood'

Over een verloofde vrouw die op zoek gaat naar bloedverwanten en daar al snel spijt van krijgt.

Regisseur Robert Rodriguez en Bold Films (The Neon Demon) zijn een horror aan het ontwikkelen die in de Amerikaanse staat Florida afspeelt. Variety bericht dat. Het project bevindt zich nog in een zeer vroeg stadium, want wie de regie uitvoert of in de film spelen is verre van bekend. Wel weten we dat het scenario uit de geest van Jeff Buhler komt. Hij is o.a. verantwoordelijk voor The Midnight Meat Train en de nieuwe versie van Jacob's Ladder.

Het verhaal draait om een vrouw die onlangs verloofd is geraakt. Voordat ze echter gaat trouwen wil ze haar biologische familie vinden. Ze boekt succes in de diepe wouden van Florida en stuit daar op ongewone bloedverwanten. Tijdens haar bezoek begint ze huiveringwekkende herinneringen te herbeleven die ze had onderdrukt. Ze komt tot de slotsom dat haar nieuwe familieleden vermoedelijk donkere geheimen voor zich houden.

Rodriguez is hedendaags bezig als een bij. Hij werkt nog steeds hard aan de tv-serie From Dusk Till Dawn en heeft daarnaast ook nog films op de planning staan, zoals Alita: Battle Angel, Jonny Quest en Machete Kills in Space. Vorig jaar maakte hij ook nog een opmerkelijke film met John Malkovich: 100 Years. Zoals de titel aangeeft komt de film pas over een eeuw uit, in 2115.



NieuwsFilm

meest populair