'Kidnap' trailer: Halle Berry in de achtervolging wegens ontvoerde zoon

'Kidnap' trailer: Halle Berry in de achtervolging wegens ontvoerde zoon

Actiethriller van 'Pusher' (2012)-regisseur Luis Prieto.

Hoofdpersonages in films vinden het maar niets wanneer hun kind ontvoerd wordt door één of andere schavuit met sinistere motieven. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor Halle Berry in haar nieuwste films Kidnap, waarvan je hieronder de trailer kan zien. Zodra een vreemdeling haar zoon meeneemt met de auto, sprint ze ervandoor en gaat ze in de achtervolging.

Dat is min of meer het plot in deze film van regisseur Luis Prieto. Moeder Berry is gezellig met haar knul op stap in het park, maar een potje verstoppertje loopt al snel uit de hand wanneer ze te maken krijgt met een ontvoering. De trailer is recht voor z'n raap: vermoedelijk zullen we de actrice veel in een auto zien zitten, terwijl ze de verkeersregels aan haar laars lapt en tegen jan en alleman botst. "You took the wrong kid," zegt de zelfverzekerde en nijdige moeder hardop.



Het scenario van de thriller is geschreven door Knate Lee. De man was als producent betrokken bij Bad Grandpa. Relativity Studios gaat de film van productiebedrijven Rumble Entertainment en Gold Star Films uitbrengen. Momenteel luidt de Nederlandse releasedatum als volgt: 6 oktober.

NieuwsFilm

meest populair