Zoete romantiek in stills en trailer 'Baar Baar Dekho'

Zoete romantiek in stills en trailer 'Baar Baar Dekho'

Romantische sci-fi drama waarin door de tijd gereisd wordt.

De promotiecampagne van Baar Baar Dekho wordt opgevoerd met naast de trailer een aantal nieuwe stills, waarin de romantische relatie tussen Siddarth Malhotra als Jai Varma en Katrina Kaif (Dhoom 3) als Diya Varma centraal staat. Zet bij onderstaande trailer overigens de ondertitels aan voor Engelse ondertiteling.

Volgens de voice-over in de trailer hadden Jai en Diya de perfecte liefde, zoals ook uit onderstaande plaatjes blijkt, totdat zij hem ten huwelijk vraagt. De uitgebreide bruiloft en de huwelijksreis die daarop volgen voelen meteen al aan als een gevangenis voor Jai, zonder aantoonbare reden. Maar dan maakt hij elke keer als hij in slaap valt een sprong in de tijd, en wordt zijn angst dat zijn leven aan hem voorbij zal gaan zonder dat hij daar controle over heeft opeens waarheid. Totdat hij de kans krijgt terug in de tijd te gaan om iets recht te zetten...

De titel Baar Baar Dekho betekent Look Again and Again in het Engels. De film wordt geregisseerd door Nitya Mehra, die daar haar debuut mee maakt. Baar Baar Dekho gaat op 9 september wereldwijd in première en draait vanaf dan ook in selecte Pathé bioscopen in Nederland.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair