'Transformers: The Last Knight' reist terug in de tijd

'Transformers: The Last Knight' reist terug in de tijd

De set in Schotland hint naar een connectie met de legende van Koning Arthur.

De Transformers-franchise was er al niet vies van om gebruik te maken van bekende monumenten en artefacten in de verhaallijnen, maar lijkt het nu een stapje verder te nemen. De BBC meldt dat Michael Bays Transformers: The Last Knight terug in de tijd gaat reizen. Dat schrijft de Britse omroep op basis van scènes die in Schotland opgenomen worden.

Daarin zou te zien zijn hoe enkele acteurs met middeleeuwse kleding aan, die op paarden rijden, zich op de set van de film bevinden. De scènes zouden dienen om de mythologie van de Autobots en Decepticons te koppelen aan de legende van Koning Arthur. Daarover waren eerder al geruchten, dus het zou goed kunnen kloppen.

Eerder al was er een vrij specifiek gerucht over de film: de iconische fictieve tovenaar Merlijn zou zijn superkrachten gekregen hebben van een oeroude Transformer. Natuurlijk is het dan ook de vraag hoe Transformers zich vermommen als ze in de middeleeuwen zijn, maar wie weet is dat als een draak, zoals die op de recent vrijgegeven poster te zien was.

De cast van Transformers: The Last Knight bestaat onder meer uit Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Isabela Moner (Izabella) en Anthony Hopkins. De release staat gepland voor 22 juni 2017.



NieuwsFilm

meest populair