Dennis Quaid's nieuwe liefde is 32 jaar jonger

Dennis Quaid's nieuwe liefde is 32 jaar jonger

Hij is erg knus met Frans-Canadees model Santa Auzina.

Acteur Dennis Quaid heeft vermoedelijk een nieuwe vriendin aan de haak geslagen, twee maanden nadat hij en zijn derde vrouw Kimberly Buffington aankondigden te gaan scheiden. Het gaat om Santa Auzina, een Frans-Canadees model. Ze is 30 jaar oud, de Day After Tomorrow-ster 62.

Quaid ontmoette Auzina tijdens de opnames van Crackle-serie The Art of More. Deze vinden plaats in Montreal, Canada. Momenteel werkt men aan het tweede seizoen. De laatste maand plaatste het model via haar Instagram-pagina verscheidene foto's waarop de acteur te zien is. Er staan echter geen teksten bij, maar wel combinaties van woorden zoals "mijn liefde" en "zielsverwant."

Kennissen van de twee hebben aangegeven dat Quaid en Auzina veel tijd doorbrengen sinds de zomer. Fietstochten, historische locaties bezoeken en afspraakjes 's avonds laat staan op dit ogenblik bovenaan hun lijstjes met favoriete hobby's. Op Auzina's laatste foto bezoeken de tortelduifjes de Notre-Dame van Montreal, oftewel de Basiliek Onze Lieve Vrouw van Montreal.

De broer van Randy Quaid (65 jaar) is drie keer getrouwd geweest: vijf jaar met P.J. Soles, tien jaar met actrice Meg Ryan (met wie hij een kind heeft) en twaalf jaar met Buffington. Met de laatstgenoemde vastgoedmakelaarster kreeg hij in 2007 een tweeling middels een draagmoeder. Via een verklaring onthulden ze in juni als goede vrienden en toegewijde partners voor hun kinderen te zorgen.

Een foto die door santaauzina is geplaatst op



Een foto die door santaauzina is geplaatst op



NieuwsFilm

meest populair