Algemeen

Neil Burger ingehuurd voor regie 'Intouchables'-remake

Kevin Hart en Bryan Cranston zullen deze keer de hoofdrollen spelen...

door Zilko Tarici om 13:59 in Algemeen
Volgens Deadline zal Neil Burger (The Illusionist, Limitless, Divergent) de door The Weinstein Company geproduceerde remake van de Franse komische dramafilm Intouchables uit 2011 regisseren. De hoofdrollen in de remake worden gespeeld door Kevin Hart en Bryan Cranston.

Simon Curtis (My Week With Marilyn, Woman in Gold werd eerder genoemd als mogelijke regisseur van de film, maar hij lijkt niet langer in de running te zijn. Paul Feig (Spy, Ghostbusters schreef het script, maar dat is inmiddels bijgewerkt door Jon Hartmere. De opnames gaan op 15 januari 2017 van start in New York.

In de oorspronkelijke Intouchables werden de hoofdrollen gespeeld door François Cluzet en Omar Sy. De film gaat over een jongen uit een slechter deel van de stad die een rijke man moet verzorgen. De film werd geregisseerd door Olivier Nakache and Eric Toledano en bracht wereldwijd ruim 425 miljoen dollar in het laatje.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Markie91

Avatar

Damn en ik maar hopen dat deze remake er nooit zou komen... Jammer dat ze dit toch doorzetten.

horizon

Avatar

Zou typische film voor Frank Darabont zijn.

Master Of Films

Avatar

Jammer dat ze dit toch doorzetten.
Want de meeste Amerikanen lezen geen subtitles. Dat terwijl half Canada wel de Franse taal kan. Wie houd er rekening mee met Canadezen :P

NieuwsFilm

meest populair