Maakt Brother Voodoo zijn opwachting in 'Doctor Strange'?

Maakt Brother Voodoo zijn opwachting in 'Doctor Strange'?

Over twee maanden kunnen we met eigen ogen zien of het gerucht klopt.

We zijn nog twee maanden verwijderd van de release van Marvels Doctor Strange, een film vol met personages die beschikken over mystieke krachten, zoals Strange zelf (Benedict Cumberbatch), zijn mentor The Ancient One (Tilda Swinton), mede-magiërs Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor) en Wong (Benedict Wong) en de schurk Kaecilius (Mads Mikkelsen)

Toch zou een andere bekende magiër uit de strip ook nog wel eens zijn opwachting in de film kunnen maken: volgens That Hashtag Show zou Jericho Drumm, alias Brother Voodoo, een cameorolletje hebben in de film. Daniel Drumm, de broer van het voorgenoemde personage, was al te zien in de Doctor Strange prequel-comic die vorige maand verscheen, dus het nieuws komt niet geheel onverwacht. Hieronder een afbeelding van Brother Voodoo.

Ook wordt er beweerd dat Tina Minoru, die ook te zien was in de prequel-comic, een cameo zal hebben. In de strips neemt Brother Voodoo op een gegeven moment de mantel van Sorcerer Supreme over van Stephen Strange. Minoru is op haar beurt een grondlegger van organisatie The Pride.

Doctor Strange draait vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair